Zero to … : Blog challenge. 1. Introducerea

 

Mi-am făcut contul pe wordpress mai demult, la sfârşitul anului trecut, în speranţa ca ăsta va fi începutul materializării visurilor mele. But nothing happened ever since. Nu am devenit o scriitoare peste noapte si librăriile nu m-au asaltat cu telefone pentru şedinte de “book-signing”. Am decis să-mi iau inima in dinţi şi să postez totuşi ceva. Azi.

Într-o mare lipsă de inspiraţie am dat peste provocarea cu 30 de zile, la sfârşitul cărora  blogul ar trebui să fie destul de robust şi cu o bază bine-creată.

Challenge one:  Introducerea. Logic, nu?

1233355_591295567579003_63432007_n

Şi imediata întrebare: de ce am simţit nevoia sa-mi deschid un blog?  Mai presus de nestăpânita mea nevoie de exprimare prin cuvânt este şi nevoia mea de a crea frumos în jurul meu şi de da contur ideilor mele, de a deveni o scriitoare până la sfâriştul vieţii (daca o ţin în ritmul ăsta voi avea nevoie de o viaţă foooarte lungă! 😀 ).  Despre ce vreau sa scriu mă întreabă WordPress: despre lucrurile cu care interactionez şi care mă sensibilizează, despre frumos, despre visele mele de a deveni studenta la Jurnalism.. iar în dupa-amiaza asta de iarnă geroasă în care scriu cu mâinile aproape îngheţate deşi este cald  în cameră şi beau o cană fierbinte de ceai… vreau să scriu despre mare.

Advertisements

Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s