Tânăr optimist, caut rost în viaţă.

Urgent, numai de la proprietar, caut să închiriez viaţa la care visez;  Zona Împlinire sau apropiere, mobilat sau nemobilat, pentru tineri optimişti. Plătim chiria 1-2 luni în avans. Rog seriozitate!

         Se spune că unele lucruri rămân legate de tine de-a lungul timpului, ca un ecou ce persistă.. fantasme ale unor situaţii nerezolvate, oameni cărora nu vei mai avea niciodată ocazia să le spui ceva, lucruri pe care ai fi vrut sa le faci diferit, oportunităţi pe care le-ai ratat din frica de a nu părea un ratat.

         Toate lucrurile astea se transforma în regrete, care stârnesc frică.. şi milă. Insă tragedia înnobileaza şi esenţializează emoţiile oamenilor, iar problemele prin larga lor flexibilitate de interpretare pot rafina sau, din contră, slei de puteri.

        Când ai curajul să faci lucrurile în stilul tău, fără mustrări de conştiinţă, nu o faci doar pentru tine ci şi pentru alţii; din focul tău se eliberează o stare sufletească individuală care se reflectă prin tine şi prin care sunt atinşi toţi oamenii pe care îi cunoşti. Prin manifestarea ta radiezi un focar interior de viaţă şi dăruieşti  caldură şi lumină.

            Adulţii spun, “adolescenţii se cred invincibili”, cu un zămbet tolerant pe faţă, şi nu ştiu ce dreptate au defapt. Noi avem nevoie să nu pierdem speranţa, să nu ni se taie aripile cu prejudecăţi şi aşteptări, pentru că lumina din ochii noştri nu se poate măsura, aduna sau împarţi, deci.. nu poate eşua;  pentru că până şi puzzle-ul cu cele mai multe piese  creează în cele din urmă un peisaj absolut.

           Am auzit pe cineva spunând: “Asta este vârsta la care trebuie să greşiti, să străluciti, la care trebuie să experimentaţi şi să extrageti ce va place.” Mi-a placut.

Advertisements

4 comments

Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s