Gablonţuri, coliere – Ce şi cum?!

Untitled

          În timp ce scriu aceste rânduri mă uit cu drag la colierele mele, aşezate pe suport pe măsuţa de machiaj. Îmi sunt dragi şi încerc să am cât mai multă grijă de ele pentru că m-au scos de multe ori din impasul arhicunoscut: “Nu ştiu ce să port azi!”

Următoarele rânduri sunt dedicate păstrării lor şi cred că sunt reguli de bun simţ, foarte simplu de aplicat.

  1. Când şi cum?

Încearcă să-ţi faci un obicei din a le da jos imediat ce ajungi acasă din oraş, aşa cum procedezi şi cu hainele de stradă; dacă omiţi asta, te vei lua cu alte lucruri şi pur şi simplu vei uita. Nu e ok să intri în bucătărie purtând un colier statement, masiv, eventual metalic, chiar dacă sunt sigură că priveliştea ar fi încântătoare!

  1. În ce ordine?

Mi s-a întamplat, şi nu de puţine ori, să mi se schimbe pigmetul pielii într-o nuanţă verzuie în zona gâtului când purtam un colier; nici prea comod pentru mine, nici prea bine pentru colier. Am observat însă că dacă aplic loţiune/parfum şi las să se usuce zona, şi abia apoi îmi pun accesoriile, lucrul ăsta nu se mai întâmplă. Aşadar, ca o regulă uşor de memorat: Parfum-Uscare-Colier! Parfum-Uscare-Colier!

     3.Unde şi cum?

Trebuie să fii isteaţă şi organizată, mai ales când ai o colecţie mare de bijuterii.  Nu e sănătos să stea unele peste altele şi e tragic când încerci să desfaci lanţurile încurcate pentru că azi îl vrei chiar pe cel mai de jos. Gablonţurile stau cel mai bine agăţate, pe un suport. Dacă eşti îndemânatică, poţi să-ţi faci propriul suport, sau pur şi simplu să cumperi aşa ceva de la un magazin.

pont

La fel de importantă este şi organizarea lor. Ţine-le pe cele preţioase în cutii de bijuterii (eventual căptuşite cu mătase (foto 1)). Colierele mai sensibile, din mărgele sau cristale, păstrează-le pe un neck placement (foto 2), separate de celelalte; din nou, poţi achiziţiona aşa ceva de la magazin.

neck

foto 2

foto 1

foto 1

Nu-ţi rămâne decât să le porţi şi să te bucuri de ele; iar dacă le vei păstra, le vei purta în multe ocazii şi-ţi vor anima multe-multe ţinute!

Inside ElissaShop

Inside ElissaShop

Inside ElissaShop

Inside ElissaShop

P.S. Toate produsele văzute în imagini pot fi găsite pe https://www.facebook.com/ElissaShop 

Advertisements

Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s