Concurs! În colaborare cu ElissaShop!

Pagina online a magazinului de bijuterii ElissaShop va ajunge în curând la borna celor 16.000 de fani, o ocazie numai bună pentru un giveaway. Pe Eliza am întâlnit-o printr-un hazard, o întâmplare frumoasă a vieţii. Era vară şi căutam de muncă online, am văzut postarea ei şi am aplicat plină de speranţă pentru postul de Fashion Blogger pentru site. Avea să fie primul meu job de acest gen, aşa că ea m-a ajutat, mi-a dat sfaturi şi m-a facut să văd clar lucruri difuze pentru mine până atunci. Nu am văzut un om mai devotat, mai plin de pasiune pentru ceea ce face ca şi ea. E mereu acolo, mereu efervescentă şi mereu plină de viaţă.

Magazinul ei e la fel; colorat, expresiv, viu. Te copleşeşte cu atâta varietate de produse şi posibilităţi şi te îndeamnă să crezi in frumos, te îndeamnă să vrei să fii specială. Iar pentru că sunteţi atât de multe cu noi, şi ne sprijiniţi, vrem să facem şi noi ceva pentru voi. Acest Giveaway, un superb colier statement, va fi dat cu drag, unei persoane care va îndeplini câteva condiţii super-simple:

1. Like paginii ElissaShop;

2. Like blogului meu;

3.Un comentariu cu textul Particip (pe blog sau pe pagina ElissaShop) + tag unei persoane dragi (pentru ca şi ea să afle de frumosul concurs)

Câştigătorul va fi ales prin random.org, aşa că toată lumea are şanse egale.

10646791_862627423747462_4939273892023093047_n

Premiul ElissaShop pentru cele 16.000 de like-uri ale paginii!

Love, C. ♥

11 comments

Reply